Καλογερόπουλος: Άξιοι προς μίμηση οι αθλητές του Αθηνόδωρου

Άξιοι συγχαρητηρίων οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι άνθρωποι του Αθλητικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» που για μία ακόμα φορά μας έκαναν υπερήφανους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου για τις ηλικίες κάτω των 20 ετών που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο «Αθηνόδωρος» επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τρία μετάλλια στις αποσκευές του (χρυσό – ασημένιο και χάλκινο) αλλά και με εξαιρετική παρουσία και ρεκόρ επιδόσεων σε αθλήματα από τα παιδιά της Αιγιάλειας.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις νέες επιτυχίες του Συλλόγου τονίζει: «Τα μετάλλια και οι επιβραβεύσεις των παιδιών μας, αποτελούν μία ακόμα απόδειξη για την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του αθλητισμού της Αιγιάλειας που μας κάνουν υπερήφανους. Ως δήμος στεκόμαστε αρωγοί και υποστηρικτές στο έργο των συλλόγων που επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο κατευθύνοντας μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά μας σε μια υγιή κοινωνία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία» του δήμου Αιγιάλειας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τονίζοντας την αγαστή συνεργασία του ΝΠΔΔ με τους ανθρώπους του «Αθηνόδωρου» στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ΝΠΔΔ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των αθλητών, κάτι που άλλωστε αποτελεί βασική αρχή της παρούσας διοίκησης.