ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ: “Αποτελέσματα θετικά με οργάνωση και απλά μαθηματικά”

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση όσον αφορά τα ετήσια οικονομικά στοιχεία (1/9/2014-31/8/2015) τα οποία σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καλαμίδα είχαν θετικό αποτέλεσμα.

– Η νέα Δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Θανάση Παναγόπουλο με το κλείσιμο της πρώτης κιόλας χρονιάς έχει να επιδείξει θετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρονιά και στα οικονομικά,γεγονός που αποκτά επιπλέον αξία συνυπολογιζομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που περνά ο τόπος μας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλαμίδας δήλωσε χαρακτηριστικά:

‘’Ο Δήμος μας το έτος 2015 μολονότι βομβαρδίζεται από τα επαχθή κυβερνητικά μέτρα με κύριο άξονα την εσωτερική υποτίμηση (με τη μείωση σε μισθούς και συντάξεις της τάξεως του 35%) και τον αποπληθωρισμό, τα οποία δυσχεραίνουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεων από την πλευρά των δημοτών, καθώς και από την έλλειψη των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους δήμους, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει χωρίς να καταφύγει σε δανεισμό για να αποπληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του συν αυτές των παρελθόντων ετών, αλλά και να εντείνει την εισροή εσόδων στα ταμία του, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 2.421.193,46€.’’

(Βλέπε πίνακες.)

kalamidas-2kalamidas-3

kalamidas-3