Κάλεσμα από την Επιτροπή Αιγιάλειας στήριξης Άδωνι να προσέλθουν οι φίλοι της Ν.Δ. στις κάλπες

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μεταξύ των υποστηρικτών της υποψηφιότητας για την Προεδρία της Ν.Δ., Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Αιγιαλείας κ. Π. Γούσας δήλωσε τα ονόματα των αντιπροσώπων του Άδωνι Γεωργιάδη στις κάλπες της Αιγιαλείας κατά τις εσωκομματικές εκλογές της 22ας Νοεμβρίου, όπως είχε σχετικώς εξουσιοδοτηθεί από τα μέλη της Επιτροπής Αιγιαλείας.

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη, στην οποία παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του κ. Γεωργιάδη στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Αχαϊας, κ.κ. Μαζαράκης και Γιαννόπουλος, συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τις δράσεις που θα λάβουν χώρα τόσο τις υπολειπόμενες ημέρες ως την 22α Νοεμβρίου, όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών.

Ο κ. Π. Γούσας μετέφερε για ακόμα μια φορά στους εκπροσώπους του Άδωνι Γεωργιάδη στη ΝΕΦΕ Αχαϊας, προκειμένου αυτοί να το θέσουν στη συνεδρίαση της ολομέλειας της ΝΕΦΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, την έντονη δυσαρέσκεια μελών και φίλων της Ν.Δ. από την περιοχή του πρώην Δήμου Αιγείρας για την απουσία κάλπης από εκεί.

Όταν σε όλους τους πρώην Δήμους της Αιγιάλειας, ορθώς και επιβεβλημένα, στήνονται κάλπες δεν μπορεί να εξαιρείται ένας απ΄ αυτούς.Αυτή η κίνηση των αρμοδίων οργάνων είναι ακατανόητη και πολιτικά λανθασμένη.

Επίσης, η θέση της επιτροπής Αιγιαλείας για τις κάλπες της πόλεως του Αιγίου είναι να τοποθετηθούν τόσο στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό νοσοκομείο), όσο και στο ΚΕΠ (οδός Παναγιωτοπούλων), για τη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των πολιτών και την αύξηση της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Τέλος, καλούμε για ακόμα μια φορά τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής και με την παρουσία και την ψήφο τους να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη Ν.Δ. σε μια εποχή που ο τόπος κυβερνάτε από μια πραγματικά ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση.