Κάλαντα και ευχές στον δήμαρχο Αιγιαλείας από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο το πρωί της Πέμπτης, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αιγίου υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριάς τους κας Μαρίας Παπαγεωργίου.

Η ανταλλαγή των ευχών έγινε στα σκαλοπάτια του Δημαρχιακού Μεγάρου για να αποφευχθεί συνωστισμός στο γραφείο του δημάρχου.

Ο κ. Καλογερόπουλος, αφού άκουσε με χαρά τις ευχές των νεαρών συμπολιτών, τόνισε πως πάντοτε θεωρεί σημαντικές τις συναντήσεις του με τους συμπολίτες και δη τους νέους.

“Για να μας παρουσιάσετε σήμερα τα τραγούδια και τη μουσική σας, κάνατε μια προετοιμασία δύσκολη ανάμεσα στα μαθήματα και τις άλλες υποχρεώσεις σας. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί και την καλή και σωστή νοοτροπία που έχετε ήδη από τα τρυφερά σας χρόνια, δηλαδή να εργάζεστε για έναν σκοπό, για μια δημιουργία και παράλληλα εξασφαλίζει πως στη ζωή σας θα είστε χρηστοί και χρήσιμοι πολίτες” σημείωσε στα παιδιά ο δήμαρχος. “Σας προτρέπω να έχετε πάντοτε μέσα σας καλοσύνη και εργατικότητα, γιατί έτσι θα κατακτήσετε την επιτυχία και την ευτυχία, σε αντίθεση με όσους δεν έμαθαν να είναι ωφέλιμοι για τον εαυτό τους και το κοινωνικό σύνολο, γι’αυτό και είναι πάντοτε γκρινιάρηδες και δυστυχισμένοι” κατέληξε ο κ. Καλογερόπουλος.