Ικανοποιημένη η Βασιλική Ψυχράμη από το Παιδικό Καρναβάλι, το οποίο πρωτοδιοργανώθηκε επί ημερών της

Τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Αίγιο, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης – Αναψυχής Αιγιάλειας και υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., παρακολούθησε με ενθουσιασμό, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια», υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, Βασιλική Ψυχράμη.

Και πώς να μην είναι ικανοποιημένη η κ. Ψυχράμη, βλέποντας πως η παρακαταθήκη που άφησε όταν επί των ημερών της στην προεδρία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., πρωτοδιοργανώθηκε το Παιδικό Καρναβάλι Δ. Αιγιαλείας, βρίσκει άξιους συνεχιστές και σκορπά κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Στην συμβολή της Βασιλικής Ψυχράμη στον θεσμό, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας Μένιος Κουτρόπουλος, όταν η υποψήφια δήμαρχος εκλήθη και παρέδωσε αναμνηστικά σε σχολεία που συμμετείχαν στο Παιδικό Καρναβάλι.

Η ίδια η κ. Ψυχράμη, επισημαίνει: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που όχι μόνο κρατούν ζωντανή τη «φλόγα» του Παιδικού Καρναβαλιού, αλλά το αναβαθμίζουν συνεχώς, με μεγαλύτερη πρωτοτυπία και αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών κάθε χρόνο. Η συμβολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας, είναι πολύ σημαντική για τον τόπο, καταφέρνοντας να φέρει εις πέρας με τεράστια επιτυχία, έναν τόσο δύσκολο και όμορφο θεσμό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές και γονείς των σχολείων μας, που έδωσαν… χρώμα και ζωή στην πόλη μας, μέσα από αυτή την όμορφη υπαίθρια γιορτή. Και του χρόνου, πάλι όλοι μαζί!».