Άνοιξε το εκλογικό της κέντρο η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας Βασιλική Ψυχράμη

Κοντά στους δημότες του Δήμου Αιγιαλείας βρίσκεται καθημερινά η υποψήφια Δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, που πλέον μπορεί να τους δέχεται στο εκλογικό Γραφείο της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», το οποίο άνοιξε και λειτουργεί επί της οδού Μητροπόλεως 38, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου. Μάλιστα, το Γραφείο φιλοξένησε την πρώτη ευρεία συνάντηση στελεχών της δημοτικής παράταξης, η οποία κινείται δυναμικά προς τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Η έδρα της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», που μελλοντικά θα είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, θα παραμένει ανοιχτή και θα δέχεται τους πολίτες στον φιλόξενο χώρο της, με την υποψήφια δήμαρχο να επιθυμεί την παρουσία τους, προκειμένου να της εκθέσουν σκέψεις, προβληματισμούς, απόψεις και προτάσεις για τον Δήμο μας.

Το πρωί του Σαββάτου, σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γραφείου, συνάντηση των στελεχών της δημοτικής παράταξης. Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και θέματα προγραμματικών θέσεων. Όλοι οι υποψήφιοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι καθημερινά εισπράττουν την αγάπη του κόσμου και την υποστήριξη στο ” νέο που γεννιέται”, το οποίο εκφράζεται για τον Δήμο Αιγιαλείας, από την «Ποιοτική Αιγιάλεια» της Βασιλικής Ψυχράμη.