ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: “Ο Υπουργός Υγείας μεριμνά για το Νοσοκομείο Αιγίου”

– |Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, εκφράζοντας την αγωνία και την μεγάλη ανησυχία της τοπικής μας κοινωνίας διά τα προβλήματα και το μέλλον του Νοσοκομείου στο Αίγιο, το οποίο εξυπηρετεί όχι μόνο τις ανάγκες της επαρχίας της Αιγιαλείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων, απέστειλε την 30η Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους, σχετική επιστολή προς τον Εξοχότατο Υπουργό Υγείας κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη, όπου αναφερόταν στα πολλαπλά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας.

Ο κ. Υπουργός, ανταποκρινόμενος, στην απαντητική του επιστολή της 21ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους δίδει μία ικανοποιητική απάντηση στα θέματα που έθιξε ο Σεβασμιώτατος, τόσο διά την αύξηση του προβλεπομένου Προϋπολογισμού του Νοσοκομείου, όσο και για την κατά το δυνατό επάνδρωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο είναι απαραίτητο για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η Ιερά Μητρόπολή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Υπουργό, τόσο διά την άμεση ανταπόκρισή του, όσο και διά το αμείωτο ενδιαφέρον του και την μέριμνά του, ώστε να επιλυθούν, κατά το δυνατόν, τα καίρια προβλήματα του Νοσοκομείου Αιγίου”.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ