Θυελλώδης η συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας – Παραμένει πρόεδρος ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Εµπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας το βράδυ της Παρασκευής, όπου τελικά µέσα σε κλίµα έντασης και αψιµαχιών παραµένει πρόεδρος ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος.

Η ένταση που επικρατούσε το τελευταίο διάστηµα στο διοικητικό Συµβούλιο του Εµπορικού ήταν έκδηλη και το κλίµα  πολύ βαρύ.

Η διχογνωµία απόψεων σε βασικά ζητήµατα ανάµεσα στα µέλη επέφερε συγκρούσεις, µε το χάσµα ανάµεσά τους να γεφυρώνεται όλο και περισσότερο.

Μάλιστα οι φήµες και για αλλαγή προεδρίας (ακουγόταν έντονα το όνοµα του κ. Άκη Τριανταφύλλου) ηλέκτριζαν ακόµα περισσότερο την κατάσταση, αφού κάποια µέλη ετοίµαζαν µοµφή κατά του κ. Σπυρόπουλου.

Τελικά το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε ψυχραιµία και ο κ. Σπυρόπουλος παραµένει πρόεδρος στο Εµπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, εξασφαλίζοντας και τη στήριξη  µελών της παράταξης Ευαγγελίου, κάτι που προκάλεσε αίσθηση, αφού πρόσφατα ο κ. Σπυρόπουλος είχε αφήσει αιχµές κατά του κ. Ευαγγελίου για διαχειριστικές δυσλειτουργίες.

Από την άλλη, η Γενική Γραµµατέας του Εµπορικού Συλλόγου κ. Μάρθα Σκούντζου τόνισε πως θα παραιτηθεί λόγω ασυνεννοησίας. Εάν τελικά παραιτηθεί, τη θέση της θα πάρει ο κ. Σωτήρης Μαµάσης από την παράταξη Ευαγγελίου.

Ευχόµαστε, για το καλό της αγοράς  που αγωνίζεται µε «νύχια και µε δόντια» να σταθεί όρθια να επικρατήσει κλίµα συνεννόησης και οµοψυχίας προκειµένου ο Εµπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας να είναι δυνατός και πανέτοιµος να αντιµετωπίσει τα καθηµερινά προβλήµατα των εµπόρων.

Τέτοιες συµπεριφορές δεν ευνοούν κανέναν και πολύ περισσότερο τον εμπορικό κόσμο.

Ας ευχηθούµε τη ∆ευτέρα, που ο Εµπορικός Σύλλογος έχει την ετήσια γιορτή του, το Άγιο Πνεύµα να φέρει φώτιση στους κόλπους του διοικητικού συµβουλίου και από δω και στο εξής να επικρατήσει οµόνοια και οµοψυχία.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙ∆Η