Θα φωταγωγηθεί με πορτοκαλί χρώμα το κτήριο της Περιφέρειας

Συνεχίζονται οι δράσεις ενάντια στη βία κατά των Γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου  έχει καθιερωθεί ως η αρχή ενός 16ήμερου εκδηλώσεων, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη διάδοση μηνυμάτων ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για το θέμα της βίας κατά των Γυναικών. Ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας έφερε το θέμα στο προσκήνιο με θλιβερά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στο ευαίσθητο για το κοινωνικό σύνολο θέμα, σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό  Όμιλο Πάτρας «Δανιηλίς» , θα φωταγωγήσουν με χρώμα πορτοκαλί το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής) στην Πάτρα, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας «Δανιηλίς», λαμβάνει μέρος στην Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκή καμπάνια, με το διεθνή τίτλο “Orange Days” με την ψηφιακή κυρίως τεχνολογία λόγω περιορισμών covid-19.

Στις δράσεις, περιλαμβάνονται η προώθηση μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συμμετοχή σε πανελλήνιες διαδικτυακές ημερίδες, αλλά και η επικοινωνία με αρμόδιους φορείς της πολιτείας, με στόχο την αναζήτηση ουσιαστικότερων παρεμβάσεων στη μετά τον κορωνοϊό εποχή.