ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Οι Δήμοι αποκτούν και το ρόλο του «Καλού Σαμαρείτη»

Με επίκεντρο τον ΄Ανθρωπο και τη στήριξή του στις δύσκολες µέρες που ζούµε αλλά και στις δυσκολότερες που έρχονται, πραγµατοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιουλίου το απόγευμα,  η συνάντηση των ∆ηµάρχων της Αχαΐας στην Πάτρα µετά από πρόσκληση του ∆ηµάρχου Πάτρας κ.  Κώστα Πελετίδη.

Το παρόν έδωσε και ο ∆ήµαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος συµφώνησε µε την πρόθεση και των άλλων ∆ηµάρχων ότι πλέον το υπ’ αριθµόν ένα ζητούµενο είναι η κοινωνική µέριµνα για το συνάνθρωπο. Επίσης παραβρέθηκε και η Αντιδήµαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Βασιλική Ψυχράµη.

Στη συνάντηση συµφωνήθηκε ο κάθε ∆ήµος να εξετάσει το βαθµό ετοιµότητας που διαθέτει, καθώς το µέλλον διαγράφεται ακόµα πιο δύσκολο και ο αριθµός των πολιτών που ζητούν βοήθεια ολοένα και µεγαλώνει.

Στόχος είναι οι ∆ήµοι να απορροφήσουν κονδύλια από Ευρωπαϊκά προγράµµατα γι’ αυτό το σκοπό, ενώ θα υπάρξει επαφή και µε τη ∆ΕΗ, καθώς πολλοί συµπολίτες µας αδυνατούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύµα.

Ο ∆ήµαρχος Αιγιάλειας υποστήριξε ότι πλέον οι ∆ήµοι αποκτούν και το ρόλο του «Καλού Σαµαρείτη», αλλά και του «σαµαριού» αφού επωµίζονται µεγάλα βάρη και το ζητούµενο είναι ν’ αντέξουν, ενώ στόχος του Δημάρχου είναι η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Διαβάστε περισσότερα στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” την Πέμπτη 16/7/2015