ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: “Κάνουμε τα πάντα για το έργο της Ανάπλασης στην παραλία Αιγίου”

Με σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, σχετικά με την Ανάπλαση στην παραλία Αιγίου αναφέρει:

– “Είναι αλήθεια ότι στην Ανάπλαση της παραλίας, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες όπως είναι ο καιρός και η καθυστέρηση πληρωμής της κοινοπραξίας για λόγους διαδικασίας, έφεραν το έργο λίγο πίσω από το χρονοδιάγραμμά του.

Γι’ αυτό σήμερα άμεση προτεραιότητά μας είναι-εφόσον υπερπηδηθούν κάποια εμπόδια και ο καιρός το επιτρέψει-να εκτελεστούν πρώτα οι εργασίες στην πλατεία της παραλίας του Αιγίου, ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές σε ηλεκτρικά και αρδευτικά δίκτυα και απομένει η πλακόστρωση.

Η τοπική κοινωνία στο σύνολό της και τα δημοτικά εκλεγμένα όργανά της ,θα αποφασίσουν στη συνέχεια για την καλύτερη αξιοποίηση του έργου.

Σημειωτέον ότι το έργο της ανάπλασης της παραλίας είναι υπόθεση όλων μας, μάς αφορά όλους μας , αφού είναι το μέτωπο της πόλης μας και έτσι το αντιμετωπίζουμε” .

 

(Φωτό: Σταύρος Σταυρίδης aigialeia24.gr)

anaplasi-paralia-2

 

anaplasi-paralia-3