Η Φυσικοθεραπεία είναι η σχολή του Αιγίου – Ξεκινούν την Παρασκευή οι κινητοποιήσεις

«Ραντεβού» στα Ψηλαλώνια το βράδυ της Παρασκευής δίνει η Αιγιάλεια για να σταλεί ηχηρό μήνυμα για την παραμονή της Φυσικοθεραπείας! Αυτή ήταν η απόφαση που ελήφθη ομόφωνα το βράδυ της Δευτέρας από τη Συντονιστική Δήμου και  Φορέων που συνεδρίασε στο Πολύκεντρο στη Μυρτιά.

Το μήνυμα που στέλνει η πόλη είναι πως δεν θα επιτρέψει τη μεταφορά της έδρας της Φυσικοθεραπείας κι όπως σήμερα στα μηχανογραφικά η έδρα της σχολής είναι στο Αίγιο, δε θα πρέπει το υπουργείο Παιδείας να βάλει την υπογραφή του σε ένα «έγκλημα» που επιχειρείται σε βάρος της φοιτητικής κοινότητας και της πόλης του Αιγίου. 

Η δυναμική κινητοποίηση στην οποία καλούνται άπαντες να είναι παρόντες, θα πραγματοποιηθεί  στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου στα Ψηλαλώνια για να βροντοφωνάξουμε πως η Φυσικοθεραπεία είναι η σχολή του Αιγίου! Σ`αυτό το πνεύμα συνεδριάζουν από σήμερα τα ΔΣ των τριάντα και πλέον Συλλόγων και Σωματείων προκειμένου να συμμετάσχουν όλα τα μέλη τους, καλώντας τους πολίτες της Αιγιάλειας να είναι παρόντες στην εκδήλωση.

Η αγορά της πόλης μετά από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου θα κλείσει στις 8.00, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν με μεταφορά συμπολιτών τα ΤΑΞΙ και το Αστικό ΚΤΕΛ, με σκοπό να κατευθυνθεί όλη η πόλη στα Ψηλαλώνια που θα πραγματοποιηθεί δυναμική εκδήλωση. Μετά από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής που έγινε ομόφωνα δεκτή από τη Συντονιστική δεν θα πραγματοποιηθούν επιμέρους ομιλίες μιας και  μοναδικός σκοπός είναι να ηχήσει παντού το ένα και μοναδικό μήνυμα που στέλνει η πόλη του Αιγίου! Η εκδήλωση μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα και μια σειρά ακόμα δράσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Συντονιστικής την μεθεπόμενη Παρασκευή 1η Ιουλίου θα υπάρξει νεώτερη κινητοποίηση σε σημεία της Εθνικής Οδού όπου οι εκπρόσωποι του δήμου των φορέων και βέβαια πολίτες θα διανείμουν φυλλάδια με τις θέσεις της πόλης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την κινητοποίηση στην Εθνική Οδό θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.