Η στελέχωση του Νοσοκομείου Αιγίου μοναδικό θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας

Με ένα και μοναδικό θέμα στην ατζέντα του, αυτό της στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου,  συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 στις 6.30 μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας, διά ζώσης στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Αιγίου.

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε προ ημερών σύσκεψη στο γραφείο του με γιατρούς του Νοσοκομείου, όπου του έθεσαν επί τάπητος τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του νοσηλευτικού ιδρύματος και αποφασίστηκε να προγραμματίσουν από κοινού πλαίσιο δράσεων, ώστε να ανακοπεί η συνεχής υποβάθμιση του Νοσοκομείου, κυρίως με το να ενισχυθεί με έμψυχο δυναμικό σε όλες τις κλινικές.

Ο Δήμαρχος αναγνώρισε την σημαντικότητα των αιτημάτων τους και δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Για την επίτευξη των στόχων, αποφασίστηκαν συγκεκριμένα βήματα, ενώ εξουσιοδοτήθηκε ο ιατρός – χειρουργός και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Μπούνιας να συντονίσει τις σχετικές ενέργειες.

Το δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να κινητοποιηθεί δραστικά, προκειμένου να πετύχει τη στελέχωση του Νοσοκομείου Αιγίου που τόσο πολύ ανάγκη έχει η Αιγιάλεια και η ευρύτερη περιοχή.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ