Η πρώτη εκπτωτική νύχτα στην πόλη του Αιγίου είναι γεγονός!

 Ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας διοργανώνει την Παρασκευή  10 Σεπτεμβρίου μεγάλη εκπτωτική βραδιά στην πόλη του Αιγίου. Τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 11 το βράδυ κάνοντας μεγάλες εκπτώσεις στα είδη τους, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους και όλες τις «τσέπες».

Σκοπός τους Εμπορικού ήταν να πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις που θα προσελκύσουν τον κόσμο και θα ζωντανέψουν την πόλη (  όπως ξυλοπόδαρος, μίμοι, μουσική) αλλά λόγω του ότι και πάλι η Αχαΐα είναι στο κόκκινο το καθιστούν αδύνατο.

Έστω  και υπό αυτές τις συνθήκες (εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στην εβδομάδα) ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι να δουλέψουν τα μαγαζιά μας ακόμα  περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και να προσελκύσουν κόσμο με τις μεγάλες προσφορές σε εποχικά είδη και όχι μόνο.

Το γεγονός μάλιστα πως θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα  μετά τις εννέα το βράδυ και για δύο ώρες επιπλέον, θα δώσουν  το  έναυσμα σε αρκετό κόσμο, χωρίς συγχρωτισμό, να γνωρίσει την τοπική αγορά, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες  μεγάλες  πόλεις.

Υπέροχες βιτρίνες, για όλα τα γούστα  που τις κάνουν πιο προσιτές οι μεγάλες εκπτώσεις.

Φυσικά όπως πάντα θα τηρούνται όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον covid.

Τέλος να σημειωθεί πως για το όλο εγχείρημα υπήρχε αγαστή συνεργασία όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια που ανέλαβε διοίκηση το νέο προεδρείο , με το Εργατικό κέντρο, το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και τέλος την Περιφέρεια που έδωσε και την τελική έγκριση.

Σας περιμένουμε όλους  στην πρώτη εκπτωτική νύχτα, σε μία ανοικτή αγορά μέχρι αργά το βράδυ και φυσικά  με  μεγάλες προσφορές!!