Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α με δυναμική παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Η παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) σε ευρεία σύσκεψη ασχολήθηκε με τους στόχους και την τακτική στις δημοτικές εκλογές του 2023 .
Με συλλογικές διαδικασίες και αγωνιστικό πνεύμα θα δώσει τον αγώνα και σε αυτές τις εκλογές και μάλιστα από καλύτερες θέσεις μετά την επιτυχημένη και αγωνιστική παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο και τους κοινωνικούς αγώνες εκτός συμβουλίου .
Η δυσαρέσκεια του κόσμου για την παρατεταμένη παρακμή του δήμου και την αλαζονική και πελατειακή διαχείριση των θεμάτων μπορεί να μετατραπεί σε ρεύμα στήριξης στην παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α και να κάνει την μεγάλη ανατροπή.
Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α αποτελεί την μόνη λύση που έχει ανάγκη ο Δήμος.
Ο δημότης δεν μπορεί να ελπίζει σε αυτούς που ευθύνονται για το τέλμα και την οπισθοδρόμηση και διατηρούνται με διάφορους τρόπους στην εξουσία αλλάζοντας με ευκολία στρατόπεδα, μένοντας όμως σταθεροί στην εξυπηρέτηση της ίδιας πολιτικής που καταληστεύει τον δημότη .
Η ανάδειξη της Μαχητικής Προοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας σε δημοτική αρχή θα γυρίσει νεα σελίδα στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας με τον απλό δημότη πρωταγωνιστή και τον δήμο σε τροχιά ανάπτυξης