Η Αιγιάλεια μίλησε “Δεν πάει άλλο”

Κατάμεστη είναι αυτή τη στιγμή η πλατεία Αγίας Λαύρας, όπου οι Αιγιαλείς σύσσωμοι διαμαρτύρονται έντονα για τα απάνθρωπα κυβερνητικά μέτρα που σφίγγουν σα θηλιά τους Έλληνες πολίτες.

Στο συλλαλητήριο στο Αίγιο συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός Σύλλογος, οι Φαρμοποιοί, οι Δικηγόροι, οι Ηλεκτρολόγοι, ο Σύλλογος Εστίασης, ο Σύλλογος Αυτοκινητιστών, Μηχανικών, το Σωματείο Ταξί, η Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ, το Σωματείο Μονίμων Υπαλλήλων Αιγίου, το Σωματείο Υδραυλικών Κρεοπωλών, ο Σύλλογος Τρίτεκνων Αιγιάλειας, το Σωματείων Πρακτικών Μηχανικών, το Σωματείο Ξυλουργών, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Δήμου Αιγιάλειας, το Σωματείο 3Ε, το Σωματείο Καθαριστριών, το Σωματείο “Καλλιμάνης”, οι εργαζόμενοι στα “Αχαϊκά Πλαστικά”, οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλλων, το Σωματείο Φοροτεχνικών Αιγιαλείας.

Την ομιλία άνοιξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος όπου καταδίκασαν τα κυβερνητικά μέτρα και ζήτησαν όλοι μαζί να συμπορευτούμε ενωμένοι στον κοινό αγώνα.

Αυτή τη στιγμή όλοι κατευθύνονται στα μπλόκα των αγροτών στη ΝΕΟ στα βενζινάδικα Αιγίου.

 

IMG_0824 IMG_0835 IMG_0855 Η Αιγιάλεια μίλησε Δεν πάει άλλο_6555 Η Αιγιάλεια μίλησε Δεν πάει άλλο_6560 Η Αιγιάλεια μίλησε Δεν πάει άλλο_6567