Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα με την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου

Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου την Κυριακή 31 Μαρτίου. Η εκδρομή πραγματοποιείται στο πλαίσιο παράλληλων δράσεων της κινηματογραφικής λέσχης.

Αναχώρηση στις 10.30 π.μ., βόλτα/φαγητό/ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Αθήνας και μετέπειτα στις 18.00 παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Δείπνο Ηλιθίων» στο θέατρο «Κάππα», της πολυβραβευμένης κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ, όπου πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Υπόθεση

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στο σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής (μετάβαση προς και από Αθήνα + εισιτήριο θεάτρου) είναι 25 ευρώ για τα μέλη της Λέσχης και 30 ευρώ για τα μη μέλη.

Πληροφορίες στο www.facebook.com/cinegio και για κρατήσεις/πληρωμές κάθε μέρα στον κινηματογράφο «Απόλλωνα» από 19.00 έως 23.00 αλλά και στο τηλέφωνο 6932445633 μέχρι την Πέμπτη 28/3.