Ζυμώσεις για τις εκλογές στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας

Το πολιτικό θερµόµετρο έχει ανέβει για τα καλά, µε το θέµα των Τεµπών να εργαλιοποιείται πολιτικά και την Κυβέρνηση  να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Από την άλλη, ζυµώσεις γίνονται ενόψει των Ευρωεκλογών και απ’ ό,τι φαίνεται µέχρι το τέλος του χρόνου, η Νέα ∆ηµοκρατία πρέπει να διευθετήσει και εκλογικά ζητήµατα στις τοπικές οργανώσεις διαφόρων περιοχών.

Σε όλες τις δράσεις συµπεριλαµβάνεται και η Αιγιάλεια, µε την Τοπική Οργάνωση της Ν.∆. να βρίσκεται σε ζυµώσεις µεταξύ των στελεχών και να προετοιµάζεται για τις εκλογές, προκειµένου να αναδείξει τον επόµενο Πρόεδρό της.

Ο νυν Πρόεδρος κ. Βασίλης Σταθακάρος δεν έχει δικαίωµα να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία, καθώς έχει εκλεγεί τρεις φορές και έντονα ακούγεται το όνοµα του φιλόλογου κ. ∆ηµήτρη ∆εληγεωργόπουλου, οργανωµένου µέλους του κόµµατος της Νέας ∆ηµοκρατίας.

Ο κ. ∆εληγεωργόπουλος, σύµφωνα µε πληροφορίες, έχει µεγάλη απήχηση στη βάση του κόµµατος και στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Δηλώνει ενωτικός, προκειµένου η Τοπική Οργάνωση να αποκτήσει δυναµική και ενεργό ρόλο στα θέµατα που απασχολούν την  κοινωνία. 

Εκτός του κ. ∆εληγεωργόπουλου, σύµφωνα µε πληροφορίες, για την Προεδρία φαίνεται να “φλερτάρουν” ο κ. Νίκος Κωσταρίδης, η κ. Ελισσάβετ Πίκουλα – Μποµποτσιάρη, αλλά και ο νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και υποψήφιος Πρόεδρος στις περασμένες εκλογές της τοπικής Ν.Δ. κ. Φάνης Ραμπαβίλας, µε  κοινό στόχο όλων των ενδιαφεροµένων, την ενότητα και τη δυναµική της παράταξης.

Οι εκλογές της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιάλειας προσδιορίζονται µετά τον προσεχή Οκτώβριο και μέχρι τότε οι ζυμώσεις σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στη βάση του κόμματος θα είναι αρκετές!

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ  – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”