Ε.Γ.Ε. Αιγίου: 4η Συνάντηση της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ‘Ενωση Γυναικών Ελλάδας σας προσκαλεί την Τρίτη  4 Οκτωβρίου 2022, ώρα 7μ.μ. έως 9μ.μ., στην 4η Συνάντηση  της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, στα γραφεία Ξηρολιθίων- Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων, προκειμένου όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση “για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο, αποκαλυπτικό και συνάμα θεραπευτικό ταξίδι, που ξεκινήσαμε προς την Αυτογνωσία και την Προσωπική Ανάπτυξη, με Συντονίστρια της Ομάδας, την Παναγιώτα Τσουρέκη –  Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Στόχος αυτής της Ομάδας είναι η αυτογνωσία, η αυτοβελτίωση και η αυτοανάπτυξη”.

Τα θέματα που επεξεργαζόμαστε ενδεικτικά είναι:

  • Βιωματικές ασκήσεις Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης.
  • Ταυτότητα & Προσωπικότητα: Η σχέση με τον εαυτό και τους άλλους.
  • Οικογένεια & Διαφοροποίηση.
  • Αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων μας

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ότι η Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης είναι ΑΝΟΙΧΤΗ για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να συμμετέχει, και ΔΩΡΕΑΝ,  χάρη στην εθελοντική προσφορά του μέλους μας Παναγιώτας Τσουρέκη.

Η Συντονίστρια, με βασικά εργαλεία τη χαρά & το παιχνίδι  και τη μέθοδο της Συνθετικής Προσέγγισης, μας οδηγεί μέσα από βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, να ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να τον βελτιώνουμε .  Όλες όσες συμμετείχαμε στις τρεις πρώτες συναντήσεις της Ομάδας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, βιώσαμε μοναδικές, αποκαλυπτικές εμπειρίες για τον εαυτό μας , που μας άφησαν μόνο θετικά συναισθήματα και την ανάγκη να συναντηθούμε πάλι. Αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε και να εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας, να αλληλεπιδρούμε  βοηθητικά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, να παρατηρούμε και να ακούμε για να επικοινωνούμε ουσιαστικά, να συζητάμε προβλήματα, όπως το άγχος και να προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με νέους τρόπους.

Αγαπητή φίλη, στην Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης,  μόνο όφελος μπορείς να αποκομίσεις. Γι αυτό μη διστάζεις  να έρθεις!  Η κάθε μια από εμάς μπορεί να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και πολλές υποχρεώσεις στην οικογένεια, τα παιδιά, τα εγγόνια ή τη δουλειά της.  Όμως ας θυμόμαστε ότι η μεγαλύτερη υποχρέωση είναι να γνωρίζουμε , να αποδεχόμαστε, να βελτιώνουμε, να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας!.  Σας περιμένουμε με αγάπη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691025227, -28400, 6942231085, 6977340286″.