Ευχαριστήρια επιστολή στον Γιάννη Αμορούζο για την προσφορά σε χαρτικά και σχολικά είδη

“ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙ∆ΙΟΥ”

ΠΡΟΣ ΑΜΟΡΟΥΖΟ ΤΖΙΑΝΙ – ΚΑΡΛΟ

Επισκόπου Τιμοθέου 37 – Αίγιο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Με την επιστολή µας αυτή θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε θερµά για την ευγενική σας προσφορά σε είδη χαρτικών και σχολικών ειδών, εις µνήµην των Σπανού ∆ηµητρίου και Άννας. Η κάθε προσφορά είναι για εµάς ένας µικρός θησαυρός που αξιοποιούµε µε υπευθυνότητα και σεβασµό.

Είστε και εσείς συµµέτοχος στην προσπάθειά µας, κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει µε συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια.

Εµείς θα συνεχίσουµε το έργο µας για κάθε παιδί που ζει και µεγαλώνει στην Ελλάδα και ευχόµαστε να είστε πάντα δίπλα µας.

Μαζί θα συνεχίσουµε να δίνουµε λύσεις σε κάθε πρόβληµα που αντιµετωπίζουν τα παιδιά. Θα είµαστε δίπλα σε κάθε παιδί µε πρόβληµα υγείας, σε κάθε παιδί που εξαφανίζεται, σε κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας, σε κάθε παιδί που υφίσταται οποιασδήποτε µορφή βίας. Θα είµαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε άλλα, προλαµβάνοντας αυτά που µπορεί να τα θέσουν σε κίνδυνο. Θα παλεύουµε µέχρι να πετύχουµε τον στόχο µας… να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαµογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν.

26 χρόνια “Το Χαµόγελο του Παιδιού”… χωρίς εσένα δεν γίνεται.

Με εκτίµηση

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος ∆.Σ.