Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Αιγιάλειας για την διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Αιγίου

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Αιγιαλείας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν ενέργειες εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, ώστε να διατηρηθούν αλλά και να ενισχυθούν τόσο η Δ.Ο.Υ. Αιγίου όσο και οι εν γένει υπηρεσίες με έδρα την Αιγιάλεια, που καθημερινά εξυπηρετούν μεγάλο φόρτο υποθέσεων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε ένας εποικοδομητικός και γόνιμος διάλογος με κατάθεση απόψεων και ιδεών από όλους τους παρισταμένους, που κατέγραψαν διάφορα σχετικά ζητήματα, με κυριότερο την έλλειψη στελέχωσης των υπηρεσιών με επαρκές και εξειδικευμένο προσωπικό. Από πλευράς του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ζήτησε και έλαβε ομόφωνα, την εξουσιοδότηση των παρευρισκομένων ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και επαφές με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες, με σκοπό τη διασφάλιση της παραμονής αλλά και της αναβάθμισης των δημοσίων υπηρεσιών της Αιγιάλειας. Στην κατεύθυνση αυτή, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές, συνάντηση του δημάρχου Αιγιαλείας με τους Αχαιούς βουλευτές, προκειμένου να εκτεθούν όλα τα σχετικά ζητήματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους εξής φορείς: Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, Ένωση Ξενοδόχων Αχαΐας, Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αιγιαλείας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, Συνέλευση Εργαζομένων Νομού Αχαΐας στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 ανέργους κλπ., Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου-Νοτιοδυτικής Ελλάδας-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας και Ιθάκης και Σύλλογος Μηχανικών Αιγιαλείας Καλαβρύτων.