Εργατικό Κέντρο Αιγίου: “Όλοι στο συλλαλητήριο για την παραμονή του Πρωτοδικείου Αιγίου”

Μετά το κλείσιμο του ΤΕΙ την απαξίωση των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), την αδιαφορία απέναντι στα προβλήματα των αγροτών, έρχεται τώρα σαν ταφόπλακα το κλείσιμο του Πρωτοδικείου για να σιγουρέψει ότι δεν θα αναπτυχθεί με τίποτα αυτή η πόλη.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Υπουργείου Δικαιοσύνης θα ρίξει στην ένδεια τους δικηγόρους της πόλης και στο ταμείο ανεργίας τους υπαλλήλους των δικηγορικών γραφείων.           

Οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση θα περνάει πλέον από δεύτερες σκέψεις καθώς ακόμα και για ένα χαρτί θα πρέπει κάποιος να υποστεί το μαρτύριο της αναμονής από το Πρωτοδικείο Πατρών.

Οι Αιγιαλείς θα πάψουμε πλέον να έχουμε άμεση πρόσβαση στη Δικαιοσύνη, θα υποστούμε άλλη μια υποβάθμιση και θα γίνουμε και επίσημα πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που εκλέγονται στην Αχαΐα, για άλλη μια φορά απέχουν από τα προβλήματα της Αιγιάλειας, αγνοώντας επιδεικτικά τους Αιγιαλείς, προσυπογράφοντας την υποβάθμιση της περιοχής.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου και όλοι οι Εργαζόμενοι της Αιγιάλειας στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα που ξεκίνησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου για την παραμονή του Πρωτοδικείου στην πόλη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

– ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
– ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 1μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ