Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας στην Αστυνομική Δ/νση Δυτ. Ελλάδος

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαίας, επισκέφθηκαν χθες (14-2-2024) το πρωί, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας “Ο Άγιος Λεόντιος”, κ. Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, συνοδευόμενος από τον Ταμία, κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Αντώνιο και τον κ. ΚΛΟΥΚΙΝΙΩΤΗ Κωνσταντίνο, μέλος του Συνδέσμου, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Ανδρέα ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, Ταξίαρχο Θεόδωρο ΤΣΑΤΣΑΡΗ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, στον οποίο ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν μια δημιουργική θητεία με υγεία και δύναμη, στο πολύπλευρο έργο που έχει αναλάβει.

Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων για τις ευχές τους.