Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αιγίου

Με αφορμή την επιτυχημένη και ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) Αιγιαλείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας », η οποία παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο ¨ Αππόλων ¨ στις 16/12/2018, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που την παρακολούθησε, δίνοντας ξεκάθαρο το νόημα των γιορτών και κατ’ επέκταση το νόημα της ζωής την ΑΓΑΠΗ.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ευστράτιος Βαρδάκης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Παναγόπουλο Αθανάσιο, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Τεχνικών Έργων – Παιδείας και Πολεοδομίας κα. Ψυχράμη Βασιλική, την Υπεύθυνη των Καπή Αιγίου και Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Σκούντζου Μάρθα, την Υπεύθυνη του Δ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αιγιαλείας και Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Μακρή Αναστασία για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας.

Επίσης ο κ. Βαρδάκης ευχαριστεί όλους τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθειά τους, αλλά και για την εμπιστοσύνη προς το Νομικό Πρόσωπο και τους Παιδαγωγούς για την απασχόλησή των παιδιών .

Και βέβαια δίδει πολλά συγχαρητήρια στους Παιδαγωγούς των (Κ.Δ.Α.Π.) οι οποίοι με μεράκι και μεγάλο κόπο έφεραν εις πέρας μια άρτια εκδήλωση γεμάτη αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον, με μηνύματα ενότητας και ευαισθητοποίησης.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με Αγάπη Υγεία και Ευτυχία!!!!!!!

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Ευστράτιος Βαρδάκης