Επιτυχημένη η κοπή πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου στο cocktailbar«Drops», παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Λέσχης.

Η κινηματογραφική λέσχη συμπληρώνει αισίως 3 χρόνια ύστερα από την επανίδρυσή της και βρίσκεται στα μισά της χειμερινής σεζόν η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αριθμεί πάνω από 200 μέλη και πραγματοποιεί προβολές ποιοτικών και βραβευμένων ταινιών κάθε Δευτέρα στις 21.30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα».

Η διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά των υπαίθριων προβολών το καλοκαίρι ως «Θairος FilmFestival» που πολύ επιτυχημένα έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, η πρόσκληση δημιουργών από το χώρο του κινηματογράφου αλλά και άλλες παράλληλες πολιτιστικές δράσεις, είναι μέσα στους σχεδιασμούς της λέσχης για την φετινή χρονιά, όπως δήλωσε στην εκδήλωση ο πρόεδρός της, Θεόδωρος Πανουτσόπουλος.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους και χορηγούς της, που προσέφεραν πλούσια δώρα, τα οποία μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με κλήρωση στους παρευρισκόμενους και συγκεκριμένα: «CocktailΒarDrops», «Φούρνος Κυρίτση», «Οινοποιείο CAVINO», «BEER Μονόδρομος», «BedtimeStore», «Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη», «Κουτί Bar», «PCSupport», «ModesFree», «G. Kossieris Photography», «Ζαχαροπλαστείο Δημητρίου», «Κατάστημα υποδημάτων Ανεπίσημα», «Φωτογραφείο Ιωάννου», «Κατάστημα ενδυμάτων Ν. Μάντζαρη», «Πιτσαρία Peperone».