Επιστροφή στις προβολές για την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Ύστερα από ένα διάλειμμα 1,5 έτους εξαιτίας της πανδημίας, επιστρέφουν οι χειμερινές προβολές για την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» στο Αίγιο. Οι καθιερωμένες προβολές της Δευτέρας με βραβευμένες ταινίες του εγχώριου και παγκόσμιου κινηματογράφου, επιστρέφουν για 6η σεζόν, σε ένα γεμάτο πρόγραμμα με τις πρώτες 5 ταινίες να ανακοινώνονται, οι οποίες θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος του 2021.

Πληροφορίες εγγραφής:

Η ετήσια εισφορά για την σεζόν 2021-22 είναι μόνο 20 ευρώ για όλους με δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές  της Λέσχης, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω του Covid-19, φέτος δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Για όσους έχουν εγγραφεί έστω και μια φορά τα τελευταία 5 χρόνια σαν μέλη, μπορούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους για φέτος, καταθέτοντας το ποσό των 20 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με ΙΒΑΝ GR7701103040000030400691678  αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους, ενώ η παραλαβή της απόδειξης μαζί με την κάρτα μέλους θα γίνεται στην αμέσως επόμενη προβολή της Λέσχης.

Εναλλακτικά, ανανεώσεις συνδρομών γίνονται  καθημερινά στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» από 19.00 – 22.00, απευθυνόμενοι στον κ. Σημάτη, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν για πρώτη φορά, μπορούν, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής.

Σε όλες τις προβολές τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν ξένοιαστα και με απόλυτη ασφάλεια την εμπειρία μιας κινηματογραφικής προβολής.

Υγειονομικό πρωτόκολλο:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.