Επίσκεψη 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου στο Ε.Κ.Α.Μ.Ε.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συνοδευόμενα από τον Δ/ντή του σχολείου κο. Ιωάννη Παπαθεοδωρόπουλο και τις δασκάλες κα. Γεωργία Καρβέλη και κα. Δήμητρα Μπακάλη της Α’ και Β’ τάξης αντίστοιχα επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό να γνωρίσουν το συγκεκριμένο χώρο.

Όλα τα παιδιά έφτασαν κρατώντας καπάκια και φρούτα για να τα γευτούν στο δεκατιανό τους οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου και αφού γνωρίστηκαν μαζί τους, έκαναν μια βόλτα σε όλα τα εργαστήρια και στο τέλος μαζεύτηκαν στο προαύλιο και έπαιξαν ψυχαγωγικά παιχνίδια. Αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πλημμυρισμένα από χαμόγελα.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που στηρίζουν και αγαπούν τα άτομα με ιδιαιτερότητες.

Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου ευχαριστεί το Δ/ντή, τις δασκάλες και τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και την εθελόντρια του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κα. Σία Μεντζελοπούλου- Καλαμιώτη για την όμορφη επίσκεψη και τους εύχεται υγεία προσωπική και οικογενειακή και στους μικρούς φίλους καλή πρόοδο.