Επίσκεψη του Θανάση Παναγόπουλου στην Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Στην Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) βρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, μετά από πρόσκληση του προέδρου του συλλόγου κ. Κώστα Μίχαλου.

Η επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου έγινε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου στις επτά το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της λέσχης κ. Μίχαλος, μετά το καλωσόρισμα του δημάρχου, έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά για τις δράσεις της λέσχης έως σήμερα. Αναφέρθηκε στα τέσσερα ράλι σπρίντ που έχουν πια γίνει θεσμός, αλλά και στο πέμπτο που θα γίνει στις 6-7 Σεπτεμβρίου.

– «Έχουμε 17 πληρώματα που αγωνίζονται σε όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση που πλέον έγινε θεσμός προσελκύει αγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα και φέρνει πληρότητα στα ξενοδοχεία και εστιατόρια της περιοχής μας σχεδόν στο 100% σε μια εποχή εκτός καλοκαιριού» ήταν μερικά από αυτά που είπε ο κ. Μίχαλος.

Αναφέρθηκε και στο σοβαρό θέμα της στέγασης της λέσχης και ζήτησε την συνδρομή του δήμου. Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος επαίνεσε του ανθρώπους της λέσχης για την προσπάθειά τους και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσει.

Μαζί με τον κ. Παναγόπουλο παραβρέθηκαν η κ. Ψυχράμη και ο κ. Βαρδάκης.

Στο τέλος της επίσκεψης το Δ.Σ. της λέσχης έδωσε στον κ. Παναγόπουλο μία μινιατούρα αγωνιστικού αυτοκινήτου.