Επίσκεψη του ευπατρίδη κ. Ιακώβου Τσούνη και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στο Αίγιο

Την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, στις 10.30π.μ., θα έχουμε τη μεγάλη τιμή και χαρά να υποδεχθούμε στο Αίγιο τον κ. Ιάκωβο Τσούνη, νεότερο Βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ιδρυτή και μέγα δωρητή τού Μουσείου που φέρει το όνομά του και το οποίο βρίσκεται στην οδό Πολυχρονιάδου 8.

Ο κ. Τσούνης θα συνοδεύεται από τον Στρατηγό εν αποστρατεία κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τέως Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος από τις 9 Ιουλίου 2019 έχει αναλάβει τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η υποδοχή τους θα γίνει στο Μουσείο «Ιάκωβος Τσούνης», όπου ο επίσημος προσκεκλημένος θα ξεναγηθεί στους χώρους του, θαυμάζοντας από κοντά τα αντικείμενα τα οποία αναδεικνύουν τον πνευματικό πλούτο και την ανθρώπινη δημιουργικότητα μιας σπουδαίας ελληνικής ψυχής, του ιδρυτή του, κ. Ιακώβου Τσούνη!

Παρακαλούνται όσοι εκ των πολιτών του Αιγίου το επιθυμούν, όπως παραστούν στην υποδοχή των κ. Τσούνη και Στεφανή, με τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, ενώ θα μπορούν και να ξεναγηθούν στο Μουσείο