Επίσκεψη του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλου στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, μαθητές και καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Αιγίου, όταν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, κ. Παναγόπουλος Αθανάσιος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Ψυχράμη Βασιλική επισκέφτηκαν το χώρο του Σχολείου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά τα έργα επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης του σχολικού κτιρίου που υλοποιούνται με την ευθύνη της Σχολικής Επιτροπής του δήμου.

Παρούσα ήταν και η καθηγήτρια και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, γνώστρια από πρώτο χέρι των αναγκών των σχολείων, , κ. Τηλιγάδη Αλέκα που με μεγάλη προθυμία, εργατικότητα και ζήλο προΐσταται σε όλες τις εργασίες, με αποτέλεσμα το Σχολείο μας να αποκτήσει νέα εικόνα, διασφαλίζοντας σε όλους εμάς, διδάσκοντες και διδασκόμενους ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης και δημιουργίας.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Τηλιγάδη Αλέκα και το Διευθυντή του Σχολείου κ. Αργυριάδη Κων/νο για την πορεία των εργασιών και σε δήλωσή του τόνισε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση μεριμνά για την Παιδεία του τόπου μας και καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός μας στόχος που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των Σχολείων και της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας».

Προσηνής, ευχάριστος, κέρδισε με την οικειότητά του τη μαθητική κοινότητα. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, μοιράστηκε λίγη ώρα από την καθημερινότητά τους και όπως είναι φυσικό δέχτηκε τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον και την όλη προσπάθεια προσφοράς στο Σχολείο μας. Χάρηκε δε ιδιαίτερα που συνάντησε και δύο παλιούς συμμαθητές του, που υπηρετούν ως εκπαιδευτικοί και έφεραν μνήμες της μαθητικής τους ζωής!!!