Επίσκεψη κ. Κουρουμπλή στο Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», παρουσία κ.κ. Αμβρoσίου

Στο πλαίσιο σημερινής της περιοδείας του στην Αχαΐα ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισκέφθηκε το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος». Το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.

Συζήτησαν εκτενώς, τόσο για τη λειτουργία του ιδρύματος, στου οποίου την κατασκευή ο κ. Κουρουμπλής είχε συμβάλει ως τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πρόνοιας, όσο και για τα προγράμματα στήριξης των ιδρυμάτων. Αίτημά τους είναι να επανέλθουν όλα τα ιδρύματα υπό τη σκέπη του υπουργείου Υγείας και επιθυμούν να διαβιβαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Σεβασμιότατος εξήρε τη διαχρονική συμβολή του κ. Κουρουμπλή στη δημιουργία των δομών αυτών και του δώρισε ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος, πατέρας Χαράλαμπος Καρούζος και τα μέλη του συμβουλίου κ.κ. Γιώτα Γκρέμου, Ντία Ζαχαροπούλου Στούμπου, Άννα Σουφλή, Αθανάσιος Γεροντίνης, Παναγιώτης Παξιμάδης, Αλέξανδρος Δημητριάδης και Γιώργος Αποστολόπουλος.