Γιορτάστηκε στη Δημοτική Βιβλιθήκη Αιγίου η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου ‘’ Γεώργιος Παναγόπουλος ‘’ με μια υπέροχη εκδήλωση γιορτάστηκε η τΠαγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου .

Παραμυθένιο απόγευμα, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε βιβλιότοπο γεμάτο χαρωπά παιδιά μικρά και…μεγάλα, πολύχρωμες ζωγραφιές, όμορφα παραμύθια.

Γονείς , παιδιά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μπούνιας, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιαλείας κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος , το προσωπικό της βιβλιοθήκης και του Νομικού Προσώπου υποδέχτηκαν την αγαπημένη τους συγγραφέα- εκπαιδευτικό κ. Αναστασία Ευσταθίου μαζί με την θεατρολόγο κ. Γουρζή Άννα και την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών κ. Σιταρά Μαρία η οποία προλόγισε την συγγραφέα. Τα παιδιά γνώρισαν τους ήρωες των βιβλίων της συγγραφέως μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι και το χάρηκαν με την ψυχή τους!!!!.

Υπέροχη μουσική από τα παιδιά του Πατραϊκού Ωδείου – Παράρτημα Αιγίου που τραγούδησαν με την καθοδήγηση της μαέστρου κ. Μαρίας Πετεμερίδου. Παιδιά που άφησαν το αποτύπωμά τους στο Δέντρο της Αγάπης. Παιδιά που δανείστηκαν βιβλία από τη βιβλιοθήκη φεύγοντας…..Οπτικο-ακουστική κάλυψη της εκδήλωσης από τον κ. Νίκο Μανέτα εύγοντας…

Οι υπεύθυνοι της Βιβλιοθήκης Αιγίου ευχαριστούν  ολόψυχα τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , και τους εύχονται να έχουν υγεία να προσφέρουν πάντοτε τέτοιες στιγμές!!!