Επίσκεψη Καλογερόπουλου στην Ακράτα – Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς

Επίσκεψη στη Δ.Ε. Ακράτας για ενημερωτικές επαφές, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο, αρμόδια για θέματα Ανατολικής Αιγιαλείας κα Μαρία Σταυροπούλου.

Αρχικά, ο δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των Κοινοτήτων Κραθίου και Συλίβαινας κ.κ. Δημήτρη Δημητρίου και Παναγιώτη Κρικέτο, καθώς και με μέλη των διοικήσεων του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Παραλίας Ακράτας και τους Φίλους Περιβάλλοντος Ανατολικής Αιγιάλειας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο πρώην ΟΣΕ στο Κράθιο, όπου έγινε ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής, με κυρίαρχα το αποχετευτικό και την καθαριότητα, ενώ ο δήμαρχος κατέγραψε και τις επισημάνσεις των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας. Ακολούθως, ο κ. Καλογερόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ακράτας, έχοντας εποικοδομητική συζήτηση με τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Σπύρο Μάρκου για ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου και κυρίως για τη συνεργασία Κέντρου Υγείας και Δήμου στο πλαίσιο των εμβολιασμών κατ’οίκον των δικαιούχων δημοτών. Στην Ακράτα συναντήθηκε και με εκπροσώπους της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Ακράτας-Αιγείρας, για θέματα αθλητικών διοργανώσεων και εγκαταστάσεων.

Τέλος, ο δήμαρχος επισκέφθηκε την ορεινή Ζαρούχλα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ντρίβα και μέλη της τοπικής εθελοντικής ομάδας, που κατά τη θερινή περίοδο πραγματοποιεί περιπολίες και ελέγχους στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας της δασικής περιοχής. Ο δήμαρχος συνεχάρη τους εθελοντές για την οργάνωσή τους και για τη σπουδαία συμβολή τους στο να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών στο πανέμορφο δάσος.