Εορτάζει ο Ιερός Ναός «Υπαπαντής του Χριστού» στις Καμάρες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ιερός Ναός «Υπαπαντής του Χριστού» Καµαρών, εορτάζει και πανηγυρίζει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 κατά το ακόλουθο πρόγραµµα:

1) Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017, ώρα 6.00 µ.µ.: θα τελεσθεί µε κάθε Εκκλησιαστική Λαµπρότητα Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός µετ΄ Αρτοκλασίας. Κατ’ αυτόν θα οµιλήσει ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς µας Αρχιµανδρίτης π. Τιµόθεος Παπασταύρου.

2) Πέµπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 7.30 π.µ.: Θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήσει και  θα οµιλήσει ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης µας κ.κ. Χρυσόστοµος.

3) Πέµπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 6 µ.µ.: θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγίαν Θεοτόκο, υπέρ Υγείας και Σωτηρίας των κατοίκων της περιοχής µας και όλων των προσκυνητών του Ιερού Ναού. Με επίκαιρο κήρυγµα, θα κλείσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις της πανηγύρεώς µας.

Κατά τας ως άνω ακολουθίας θα ψάλλουν οι πρωτοψάλτες:∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΚΑΛΗΣ Ιεροψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου ∆ιονυσίου Πατρών και ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.