Εξόρμηση κλιμακίου μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Αίγιο

Το Σάββατο 29/05/21, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση της ΟΜ Αιγίου, με τη συμμετοχή των Βουλευτών  Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, στη λαϊκή αγορά και το κέντρο της πόλης του Αιγίου. Από την Οργάνωση Μελών Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

“Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξορμήσεων του κόμματος, για το αντεργατικό νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Το νομοσχέδιο του κ. Χατζηδάκη αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας, επιβάλλοντας εργασιακή ζούγκλα. Πλήττει όλους του εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τους άνεργους και τους συνταξιούχους. Κατ΄εξοχήν πλήττει τη νέα γενιά, που την καταδικάζει σε εργασιακή επισφάλεια, χωρίς δικαιώματα.

Εμείς θα δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη στη Βουλή, στους χώρους δουλειάς και την κοινωνία, για να μην περάσει αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα….

Στο κλείσιμο της εξόρμησης πραγματοποιήθηκε άτυπη  συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Καλογερόπουλο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, όπου με την ευκαιρία αυτή, συζητήθηκε με τους Βουλευτές το ζήτημα της μετακίνησης του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, μετά από την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών.”