Πάτρα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ που είχε διαπραχθεί πριν από ένα χρόνο

Ταυτοποιήθηκαν  τα πλήρη στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα

Ο δράστης με την διοχέτευση αερίου επιχείρησε να διαρρήξει ΑΤΜ και να αφαιρέσει χρήματα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ, που είχε διαπραχθεί πριν από ένα χρόνο, σε περιοχή της Πάτρας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα κλοπής, εμπρησμό, έκρηξη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 12/1/2021 σε περιοχή της Πάτρας, ο κατηγορούμενος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη σε κτίριο, όπου υπήρχε εγκατεστημένο ΑΤΜ και με την διοχέτευση αερίου και την χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, επιχείρησε να το διαρρήξει, χωρίς ωστόσο να  προκληθεί έκρηξη ή να αφαιρέσει χρήματα.

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος, είχε ήδη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για διάπραξη ληστειών σε ΕΛΤΑ και καταστήματα ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 4-2-2022 Συνελήφθη άνδρας για ένοπλες ληστείες σε ΕΛΤΑ και καταστήματα στην Πάτρα

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.