Εξέλιξη στην υπόθεση σύλληψης διακινητών κοκαΐνης στην Πάτρα

Κοκαΐνη ήταν τα (328) γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας που είχε κατασχεθεί

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν διακινήσει, σε διάστημα δυόμιση μηνών δόσεις κοκαΐνης σε περισσότερες από (250) περιπτώσεις

Σε συνέχεια του από 30-10-2017 Δελτίου Τύπου σχετικά με συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών στην Πάτρα σας ενημερώνουμε συμπληρωματικά ότι έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις που διενήργησε η Χημική Υπηρεσία Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, προέκυψε ότι τα (328) γραμμάρια χημικής ουσίας που είχαν κατασχεθεί είναι κοκαΐνη.

Σας υπενθυμίζουμε ως προς το χρονικό της υπόθεσης ότι, στις 29-10-2017, στην Πάτρα, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας, 30, 33, 37 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, εμπορία και προμήθεια ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονταν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 39 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων είχαν ταυτοποιηθεί, ενώ είχε συλληφθεί και ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Από την προανάκριση που είχαν ενεργήσει, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι, ο 42χρονος, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο του έτους 2017, στην Πάτρα,  είχε διακινήσει (180) γραμμάρια κοκαΐνης, σε περισσότερες από (250) περιπτώσεις.
Τέλος, σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην οικία του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί τα (328) γραμμάρια της χημικής ουσίας που όπως προέκυψε είναι κοκαΐνη.

Η συμπληρωτική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.