Εντυπωσίασε το Αcceleration Gym στο διαγωνισμό legion run στην Κόρινθο

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα που εκπροσώπησε το Αcceleration Gym στο Σοφικό Κορίνθου στο διαγωνισμό Legion Run.

Οι ασκούμενοι του Αcceleration Gym συνοδευόμενοι από τον Γυμναστή του Μιχάλη Αναστόπουλο, εξέπληξαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς κατά τον τερματισμό ζήτησαν να επαναλάβουν τη διαδρομή παρόλη τη δυσκολία της.

Στο δεύτερο τερματισμό δέχτηκαν τα συγχαρητήρια και τις επεφημίες των διοργανωτών, καθώς και άλλων συμμετεχόντων.

Η διαδρομή της εκδήλωσης ήταν 5 χιλιόμετρα ανώμαλου δρόμου με πάνω από 12 εμπόδια που αποτελούνταν από αναρρίχηση σε σκοινιά και κάθετους στόχους, μονόζυγα, πολύζυγα, έρπινγκ, συρματοπλέγματα . Και για να γίνουν όλα αυτά ακόμα πιο δύσκολα οι διοργανωτές κατέβρεχαν τους συμμετέχοντες με μάνικες νερού και δημιουργούσαν μεγάλους όγκους λάσπης.

Είναι η δεύτερη χρονιά που το Γυμναστήριο Αcceleration συμμετέχει στο event και η απόδοση της ομάδας είναι υπεράνω προσδοκιών.

Οι συμμετέχοντες ήταν οι εξής: Καζαντζής Σάββας, Κωνσταντίνα Τσερεντζούλια, Μαρνέρης Δημήτρης, Μπαλής Ιωάννης, Κωνσταντίνα Προσκεφαλά, Μαριλίνα Αναστοπούλου, Δημόπουλος Γεράσιμος και Αναστόπουλος Μιχάλης.

14619896_10211398454862778_878274926_n-1