Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Ακράτας ολοκληρώνοντας τις θερινές συναυλίες της

Με μια εντυπωσιακή συναυλία στον Πεζόδρομο Ακράτας την Τετάρτη 11 Αυγούστου,  έκλεισε το θερινό πρόγραμμα συναυλιών της η Φιλαρμονική Ακράτας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις συναυλίες με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και τοπικών επιχειρήσεων.

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ακράτας «έκλεψαν» την παράσταση υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Χρήστου Ασημακόπουλου, παρουσιάζοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα με διασκευές που περιλάμβαναν μουσική από τον κινηματογράφο, ροκ επιτυχίες αλλά και κομμάτια σημαντικών ξένων καθώς και ελλήνων συνθετών όπως ο Χατζιδάκης και ο Σαββόπουλος. Με ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκτέλεση κάθε κομματιού, η Φιλαρμονική Ακράτας έδωσε στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει μια διαφορετική ερμηνευτική προσέγγιση οικιών τραγουδιών, μέσα από τον μοναδικό τρόπο εκτέλεσης τους, από το ταλαντούχου μουσικό σύνολο.

Τη συναυλία χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος υπογράμμισε για άλλη μια φορά το «βαρύ» πολιτιστικό φορτίο της περιοχής της Ακράτας αλλά και της Ανατολικής Αιγιάλειας συνολικά και εξήρε το έργο της Φιλαρμονικής Ακράτας. Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά στο χαιρετισμό της τόνισε την εξαιρετική προσπάθεια που πραγματοποιεί η τοπική Φιλαρμονική ενώ την ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της όποτε της ζητηθεί. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Ακράτας κ. Αντώνης Βλάχος ο μαέστρος Χρήστος Ασημακόπουλος και ο πρόεδρος της κοινότητας Ακράτας κ. Αντώνης Στούμπος.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που τιμήθηκε ο κ. Γιάννης Δημογιάννης για την προσφορά ενός σαξοφώνου στην Φιλαρμονική.