Αρχική Επικαιρότητα Τεχνολογία Ενσωματωμένος αναγνώστης ίριδας στο Galaxy Note 7

Ενσωματωμένος αναγνώστης ίριδας στο Galaxy Note 7

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν το Samsung Galaxy Note 7 να αποκτά έναν αναγνώστη ίριδας και τώρα φαίνεται πως βγαίνουν αληθινές.

Σύμφωνα με το Android Headlines, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Samsung Galaxy Note 7 που θα παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, θα έχει ενσωματωμένο ένα σύστημα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού. Σύμφωνα με τελευταίες διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο το μοντέλο με κωδικό SM-N930F θα είναι εξοπλισμένο με iris cam, δηλαδή οπτικό σύστημα που θα μπορεί να αναγνωρίζει την ίριδα του ματιού.

Μάλιστα, σημειώνεται, όπως μεταφέρει το Android Headlines, ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 7 έχει θέσει σε δοκιμή 2.000 συσκευές με ενσωματωμένη την τεχνολογία, επομένως εδώ δεν γίνεται λόγος για την απλή δοκιμή μίας τεχνολογίας, αλλά για ένα στοιχείο που είναι έτοιμο να περάσει σε ένα μοντέλο παραγωγής. Είναι προφανές ότι ένα τέτοιο στοιχείο τεχνολογικού εξοπλισμού θα μπορεί να αποτελέσει αιτία αγοράς όχι μόνο για απλούς χρήστες που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των δεδομένων τους, αλλά και για επιχειρήσεις που θέλουν να εντάξουν μία φορητή συσκευή στο δόγμα του Bring Your Own Device.

Σε κάθε περίπτωση, στις 2 Αυγούστου θα ξέρουμε επακριβώς τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Samsung Galaxy Note 7