Ενημερωτική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης σε συνεργασία με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγιάλειας

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα Αυτής ότι, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε συνεργασία με την Επίλεκτη Ομάδα  Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) Αιγιαλείας, τα μέλη της οποίας ασχολούνται με θέματα που αφορούν στις Πρώτες Βοήθειες, την προστασία της ζωής και τον τρόπο αντιμετωπίσεως φυσικών καταστροφών (σεισμών, πλημμυρών κ.ά.), καθώς και με θέματα δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης.

Η Ομάδα αυτή δραστηριοποιείται στην περιοχή μας από το 2023, αποτελεί παράρτημα της ευρύτερης  ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, η οποία δραστηριοποιείται στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό, όπως έγινε στην περίπτωση του φονικού σεισμού της Τουρκίας.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής, θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου:

l   7.00-09.30: Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου.

l   Αμέσως μετά, ενημερωτική Ομιλία του Προέδρου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Μπούρδου, σχετικά με τη δράση και το έργο της Ομάδας.

Κατόπιν των ανωτέρω, προσκαλούμε τον ευσεβή λαό μας να προσέλθει στη Θεία Λειτουργία, αλλά και στην επακόλουθη Ομιλία, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται της προσωπικής ασφάλειας, αλλά και της προσφοράς έμπρακτης διακονίας αγάπης προς τον συνάνθρωπο.