Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη: “Στόχος μας η διασφάλιση της λειτουργίας των επιχειρήσεών µας που µε τόσο κόπο στήσαµε”

Η Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, κατέρχεται ως επικεφαλής στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση με την «Ενιαία Εμπορική Δύναμη». ΄Εχοντας εμπειρία στη διοίκηση του Συλλόγου, ως Αντιπρόεδρος, είναι πρόθυμη να εργαστεί με ζήλο για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και των εμπόρων γενικότερα. Σε δηλώσεις της στον «ΤΥΠΟ» καλεί τους εμπόρους να προσέλθουν στις κάλπες και αναφέρει:\

-“Η «ΕΝΙΑΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ∆ΥΝΑΜΗ», κατέρχεται στις εκλογές µε υψηλό αίσθηµα ευθύνης, µε απόλυτη γνώση των δυσκολιών που θα αντιµετωπίσει και αποφασισµένη να λειτουργήσει ενωτικά και δηµιουργικά.

∆εσµευόµαστε: ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσµα των εκλογών, θα λειτουργήσουµε µε γνώµονα το συµφέρον του Εµπορικού κόσµου και τη διασφάλιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων µας που µε τόσο κόπο στήσαµε.

∆ώστε µας την ευκαιρία να σας αποδείξουµε µε έργα τα όσα οραµατιζόµαστε. Η καθολική συµµετοχή σας και η υποστήριξη του ψηφοδελτίου µας, θα είναι η µεγαλύτερη ασφάλεια ότι δεν θα ξανασυµβούν φαινόµενα που απαξιώνουν τη λειτουργία του Συλλόγου µας και εµάς, ως σκεπτόµενους πολίτες και επαγγελµατίες.

– Η ευκαιρία να σωθεί ο Σύλλογός µας, είναι στα χέρια όλων των Εµπόρων και των επιλογών τους

– Για έναν Εµπορικό Σύλλογο που όλοι θέλουµε

– Για µια αγορά Εµπόρων που όλοι αγαπάµε

– ΟΧΙ στην Αποχή που µας απαξιώνει «ΝΑΙ» στη Συµµετοχή, που µας καταξιώνει”.