Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας αναζητά τη χαμένη του αίγλη – Άνοιξαν οι κάλπες για τις νέες εκλογές σήμερα

Η νέα, σημερινή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας Ηγεσίας του ιστορικού Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου δεν είναι μια συνηθισμένη και τυπική, καταστατική διαδικασία.

Αποτελεί την ύστατη προσπάθεια να αρθεί το μοναδικό αυτό συνδικαλιστικό όργανο στο ύψος των περιστάσεων και να διαδραματίσει τον παρεμβατικό, καθοριστικό ρόλο της στήριξης και διάσωσης της τοπικής Αγοράς, από την άμεση απειλή της διάλυσής της.

Οι κίνδυνοι του λιανικού Εμπορίου αντί να μειωθούν, συνεχώς αυξάνουν και μεγαλώνουν. Η φορολογική τακτική της κυβέρνησης όλο και στενεύει τα όρια της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, αλλά και καθιστά απαγορευτικό τον εκσυγχρονισμό και την ενδυνάμωση των μικροεπιχειρήσεων και των καταστημάτων.

Μπροστά σ’ αυτή την οδυνηρή κατάσταση και στη σίγουρη επιδείνωσή της στο άμεσο μέλλον, μοναδική πηγή ελπίδας και αισιόδοξης προοπτικής παραμένει η ανάδειξη και η πορεία μιας ισχυρής, συμπαγούς και τολμηρής διεκδικητικής ηγεσίας, στον Εμπορικό Σύλλογο.

Στο πρόσφατο παρελθόν, με τις συνεχείς διασπαστικές, εσωστρεφείς ενέργειες των διοικητικών παραγόντων, η τοπική Αγορά είχε αφεθεί απροστάτευτη και χωρίς έναν αναγκαίο μοχλό διεκδίκησης των επειγόντων προβλημάτων, που την αποδυναμώνουν, την διαλύουν και αχρηστεύουν τον κοινωνικό ιστό της περιοχής μας!

Κατόπιν των ανωτέρω όλοι όσοι εκ των συμπολιτών εμπόρων φιλοδοξούν να εκλεγούν σήμερα σε διοικητικές, ηγετικές θέσεις στον Σύλλογο, χρειάζεται να διακατέχονται από υψηλό αίσθημα συνειδησιακής ευθύνης και ειλικρινή διάθεση για αφιέρωσή τους σε σκληρές διεκδικητικές αγωνιστικές πρωτοβουλίες, κόπους και θυσίες!

ΦΡΟΣΩ & ΜΑΡΙΑ  ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ 

“ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”