Εκτός πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος;

Μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού του Παναιγιαλείου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τους προπονητές των δύο ομάδων.

Στο τέλος της συνέντευξης ο πρόεδρος του Π.Γ.Σ. κ. Αντώνης Ρέλλας μαζί με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά και το Δημήτρη Σανδραβέλλη ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να παραμείνουν.

Αυτά που ακολούθησαν προκάλεσαν έκπληξη στους παρευρισκομένους, αφού ο κ. Ρέλλας μεταξύ άλλων είπε:

“Παναιγιάλειος ώρα μηδέν. Είναι η πρώτη ομάδα που δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Από τον κ. Μορσέντι εξαπατήθηκα, αφού με βάση τη συμφωνία που είχαμε από τον Αύγουστο, μόνο ένα μέρος από αυτήν ολοκληρώθηκε. Ο κ. Μορσέντι έδωσε 200.000 ευρώ και έτσι η ομάδα προχώρησε μέχρι και σήμερα. Ολοκλήρωσε μεταγραφές και το σχεδιασμό της και την πορεία της μέχρι τώρα.

Δυστυχώς όμως, στο μετοχικό κομμάτι δεν προχώρησαν οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, αφού ο κ. Μορσέντι έκανε πίσω. Χτες αργά το βράδυ ο Αντιπρόεδρος της ομάδας  κ. Ανδριόπουλος σε συνάντηση που είχαμε, μας πληροφόρησε ότι ο κ. Μορσέντι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά, αλλά δεν θέλω να το κάνω, αφού κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι άνθρωποι που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Θα περιμένουμε μέχρι και το ματς με τα Τρίκαλα για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις, αλλά θεωρώ απίθανο να υπάρξει κάποια άλλη θετική εξέλιξη.

Θέλω να τονίσω πως ο Παναιγιάλειος δεν έχει καμία ανάμειξη και εμπλοκή σε χειραγωγημένο ματς. Αυτή τη στιγμή δεν χρωστάμε πουθενά και αυτό ενόχλησε πολλούς”.

Από την άλλη, ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδριόπουλος, στο ημίχρονο, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία ένα σχόλιο λέγοντας: “Περιμένετε μέχρι τις 15 Γενάρη και θα δείτε”…

Πηγή: filodimos.gr