‘Εκλεισε η αερογέφυρα στα Ψηλαλώνια Αιγίου

Αίσθηση προκάλεσε το θέμα που παρουσίασε ο “ΤΥΠΟΣ της Αιγιάλειας” την π. Πέμπτη σχετικά με την αερογέφυρα που συνδέει τα Ψηλαλώνια με την περιοχή των Γυμνασίων και την περιοχή Μπούφαλο, ενώ πολλοί συμπολίτες είχαν επισημάνει εδώ και καιρό  τις ζημιές που είχαν προκληθεί.

Πολλά και σοβαρά προβλήµατα και ορατές ζηµιές είχαν παρατηρηθεί στο δάπεδο της πεζογέφυρας, αλλά και στο ξύλινο κιγκλίδωµα (κάγκελα) που συνδέει την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων µε την περιοχή των Γυµνασίων.

Συγκεκριµένες αναφορές πολιτών έκαναν λόγο για σπασµένες τάβλες που σε συνδυασµό µε την έλλειψη επαρκούς φωτισµού, ιδίως τις βραδινές ώρες, αύξαναν τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού ατυχήµατος.

Αυτές τις µέρες, η πεζογέφυρα είναι κλειστή προκειµένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής και συντήρησής της. Και αυτό, γιατί υπάρχουν συµπολίτες µας, αλλά και παιδιά – µαθητές που ειδικά τώρα που ξεκινούν τα σχολεία, χρησιµοποιούν σε καθηµερινή βάση τη συγκεκριµένη αερογέφυρα.

Έτσι λοιπόν το αρµόδιο του τµήµα του ∆ήµου αυτή την περίοδο ήδη έχει κάνει αυτοψία στο χώρο και μεριμνά προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των πολιτών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” Πέμπτη 6/9/2018