Εκδήλωση Παραδοσιακής Μουσικής στην αίθουσα της Φιλαρμονικής

Στα πλαίσια του Δωεκαημέρου, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Φανερωμένης Αιγίου, πραγματοποίησε Μουσική-Παραδοσιακή Εκδήλωση στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Ενοριακή Χορωδία Κρυονερίου Κορινθίας « Οι φίλοι της Παράδοσης» με χοράρχη τον Μουσικοδιδάσκαλο και Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης κ. Παναγιώτη Ξένο. Η χορωδία απέδωσε  παραδοσιακά τραγούδια απ’όλη την Ελλάδα, καθηλώνοντας το κοινό με την εξαιρετική εμφάνισή της.
Την παρουσίαση της εκδηλώσεως είχε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού. Τίμησαν με την παρουσία
τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές, καθώς και τον χοράρχη και τα μέλη της χορωδίας, κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες της εποχής και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, θέλοντας να τονίσει ότι η ως άνω εκδήλωση κρατά τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ, η Πρόεδρος και τα μέλη της Πανηπειρωτικής Αδελφότητος, αρκετοί Ιερείς της Μητροπόλεως, καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά το πέρας της εκδήλωσης το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θέλοντας να τιμήσει την 20ετή προσφορά και διακονία του Πρωτοψάλτου και του Λαμπαδαρίου κ.κ. Παναγιώτη Ξένου και Παναγιώτη Αχιλλιά στα Ιερά Αναλόγια, τους πρόσφερε τιμητικές πλακέτες, τις οποίες απέδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Εκδήλωση Παραδοσιακής Μουσικής στην αίθουσα της Φιλαρμονικής 2