“Εμβολιασμός Τώρα!” Ανοιχτή συζήτηση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι Covid 19

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών

Στα πλαίσια της κοινής δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, πραγματοποιεί μεγάλη υβριδική ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα! Ανοιχτή συζήτηση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι Covid 19». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο «MY WAY Hotel»

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν,   ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννης Καρβέλης και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών,  Άννα Μαστοράκου

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι, ο Παθολόγος – Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, η Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου και η Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Δέσποινα Γκέντζη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος κα. Μαρία Ορφανού. Την εκδήλωση θα μπορείτε να την παρακολουθείτε και μέσω Livestreaming δια του ακόλουθου συνδέσμου:

  • https://youtu.be/t0EBYGnxQRo