Εκατοντάδες πιστοί στην περιφορά του επιταφίου της Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η περιφορά του επιταφίου της Παναγίας Φανερωμένης σε κεντρικές οδούς της πόλης του Αιγίου.

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός εορτάζει αύριο και επ’ ευκαιρία και της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τα εγκαίνια του ναού, πλήθος πιστών έσπευσε να προσκυνήσει την Παναγία, παρηγοριά και ελπίδα κάθε χριστιανού. Στην περιφορά προηγείτο η Φιλαρμονική Αιγίου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου και ακολούθησαν αρκετοί ιερείς,ψάλτες, πρόσκοποι, κοπέλες ντυμένες στα λευκά, ενώ παραβρέθηκαν και ο νυν Δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, αλλά και ο νεοεκλεγείς Θανάσης Παναγόπουλος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Φανερωμένης, στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Λιακόπουλο και την πρεσβευτέρα του που μερίμνησαν και κοπίασαν ώστε τα πάντα να γίνουν σωστά με τάξη και ευλάβεια.

Η αποψινή λατρευτική περιφορά της Αγίας Εικόνας Παναγίας Φανερωμένης έγινε με κάθε μεγαλοπρέπεια, με δέος και συγκίνηση στο πρόσωπο της Μητέρας του Θεού, της Μητέρας όλων μας. Χρόνια Πολλά. Η Παναγία η Φανερωμένη ας μας φανερώσει το δρόμο για μια σωστή και αληθινή πορεία στη ζωή μας.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ