Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΤΕΙ Αιγίου

Το Τμήμα Περίθαλψης του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Π.Τ Πάτρας, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στο Αίγιο στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας   και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός τoυ. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

-“Σας καλούμε συμμετέχοντας να στηρίξετε έμπρακτα τον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.

Η   αιμοληψία   θα   γίνει   από   την   μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου , στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Αίγιο   από 10.30 μέχρι 13.30.

Σας υπενθυμίζουμε ότι χρήση του αίματος από την τράπεζα του Τ.Ε.Ι μπορούν να κάνουν οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους (α΄ βαθμού).

Οι κάρτες εθελοντών-αιμοδοτών θα εκδίδονται και συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Για πληροφορίες   μπορείτε   να απευθύνεστε στο Τμήμα   Περίθαλψης και Κοινωνικής   Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα 2610369129″.