Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Π.Γ.Σ.

Το Δ.Σ. του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου» (Ερασιτέχνης) σας προσκαλεί στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τις 10π.μ. έως τη 1.30μ.μ.
Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίματος και με τον τρόπο αυτό να να ξεκινήσει να υφίσταται η «μελανόλευκη» Τράπεζα Αίματος. Αυτή η Τράπεζα που φιλοδοξούμε να γίνει αυτάρκης σε φιάλες αίματος για να μπορεί να σταθεί στο πλευρό κάθε αθλητή και μέλους (και όχι μόνο) του συλλόγου μας σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή παρουσιαστεί στο μέλλον.
Το αίμα που χαρίζουμε είναι το πολυτιμότερο αγαθό σε όσους το έχουν ανάγκη. Με μια απλή, απλούστατη και απολύτως διασφαλισμένη για την υγεία μας διαδικασία, γινόμαστε εκείνοι που χαρίζουμε ΖΩΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΑΠΗ. Όλα αυτά δηλαδή που δεν αγοράζονται με όλα τα χρήματα του κόσμου, ούτε κατασκευάζονται στα πιο σύγχρονα εργαστήρια σε όλη τη γη. Ας διαδώσουμε παντού αυτό το μήνυμα και ας σπαταλήσουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και λίγες σταγόνες από το αίμα μας!

Σας περιμένουμε όλους!